İSTEK Kemal Atatürk Okulları

JMUN KULÜBÜ

Junior Model United Nations (JMUN), 11 - 14 yaş arası okul öğrencilerini günümüz küresel sorunlarını politik ve diplomatik bir şekilde çözmeye teşvik etmek ve geleceğin diplomatlarını, işadamlarını, siyasetçilerini yetiştirmek için bir altyapı oluşturmak amacı ile yapılan bir Model Birleşmiş Milletler Konferansı’dır.

Birleşmiş Milletler’in resmi tarzına sadık kalarak öğrencilere, parlamento usulüne uygun müzakere ve münazara yöntemlerini öğreten JMUN konferansları İngilizce olarak yürütüldüğü, kararların hazırlanması, tüm lobi faaliyetleri ve tartışmalar sadece İngilizce yapılan bu çalışma öğrencilere İngilizcelerini geliştirme ve pratik yapma olanağı da sunmaktadır.

Okulumuzda 5-8. sınıf öğrencilerinden seçilen JMUN Takımı, her yıl İstanbul içinde ve dışında yapılan konferanslara katılmaktadır.

Ayrıntılı Hobi Çalışmaları Çizelgesi için; tıklayınız. (40.50 KB)