Etkili eğitimde kullanılan tüm Türkçe ve yabancı dil kitapları, online eğitim materyalleri ve eğitim cdleri gibi görsel ve işitsel donanımlar Satınalma Departmanımız tarafından temin edilmektedir. İSTEK Okulları, Türkiye'nin seçkin distribütörleri ve dünyanın lider yayıncı kuruluşları ile çalışmaktadır. Ayrıca İSTEK Okulları Kütüphaneleri'nde öğrencilerimizin hizmetine sunulan kitap, basılı ve online süreli yayınlar ile elektronik veritabanları lisans anlaşmaları çerçevesinde temin edilerek koleksiyona eklenmektedir.

Kırtasiye

İSTEK Okulları’na hizmet veren mağazalarımız sizlerin ihtiyaç duyduğu ürünlerin tedarik ve satışından sorumludur. Ürün çeşitlerimiz, yasal düzenlemelere ve kalite standartlarına uygun üretim yapan yetkili firmalardan temin edilmektedir. İnsan sağlığına zararlı kırtasiye ürünleri, mağazalarımızda kesinlikle bulundurulmamaktadır. Mağazalarımızın teknik altyapıları sürekli geliştirilmektedir. Velilerimizin alışverişlerinizde kolaylık sağlayabilmek amacıyla online satış mağazası projesi hayata geçirilmiştir.

İhtiyaç duyduğunuz kitap ve kırtasiye ürünlerini www.istekle.com adresinden satın alabilirsiniz.