İSTEK Okulları’nda ulaşım hizmeti grup şirketlerimizden İSTEK Servis A.Ş. tarafından sağlanır. Okullarımıza ulaşımda güvenlik ve trafik kurallarına uyum kesin bir standart olarak yer alır. Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerine bırakılırlar. Servis araçlarımızda öğrencilerimizin emniyet kemerlerini takmaları kesinlikle sağlanır. Anaokulu ve ilköğretim 1. sınıf öğrencilerine servis hosteslerimiz eşlik eder. Araçlarımızda görev yapmakta olan tüm sürücülerimiz ve rehber personellerimiz ayrı ayrı vermiş olduğumuz özel eğitimlerden geçerler. Servislerimizde trafik kurallarına ve hız limitlerine kesinlikle uyulur. Velilerimize çocuklarını evden okula ve okuldan eve ulaşımında yol boyunca kontrol ve takip edebileceği GPS Araç Takip Sistemi hizmeti sunulur. Araçların güvenliği ve kontrolü kurumumuzun garantisi altında bulunur.

İSTEK Okulları öğrencileri ve personeli için 343 araçlık servis filomuz bulunmaktadır. İstanbul'da şu an için Çatalca, Silivri, Şile ve Sultanbeyli ilçeleri dışındaki tüm ilçelerden okullarımıza öğrenci taşınmaktadır.