ZİYARETÇİ KURALLARI

• Tüm ziyaretçiler, kampüse ağız ve burunlarını kapatacak şekilde maskeli olarak giriş yapmalıdırlar.
  • Tüm ziyaretçilerin ve tedarikçilerin kampüs ve bina girişlerinde ateşleri ölçülecektir.
  • Bakanlık genelgesine uygun olarak 37,8 ˚C ve üzeri ateşi tespit edilen kişilerin kampüse girişine izin verilmez.
  • Kampüs içinde mecbur kalınmadıkça yüzeylere dokunulmamalıdır. Eller sabunla en az 20 saniye sık sık yıkanmalıdır.
  • Ziyaretçilerin ve tedarikçilerin kampüs içinde mümkün olduğu kadar kısa süre kalması sağlanmalıdır.
  • Ziyaretçiler okula tek başına girmeli, eşlik eden kişilerin dışarıda kalması sağlanmalıdır.
  • Okula gelen ziyaretçilere su dışında içecek ve yiyecek ikramı yapılmamalıdır.
  • Tüm ziyaretçiler kampüs girişindeki güvenlik noktalarında bulunan görevlilere HES kodunu bildirmelidir.