İSTEK Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü mezunlarımızın okullarına olan bağlarını güçlendirmek, mezun-mezun bağı kurmak, arkadaşlık duygularını ve birliktelik ruhunu geliştirmek için İSTEK Vakıf bünyesinde kurulmuştur.

Senede bir kere kampüslerde gerçekleştirilen Geleneksel Mezunlar Günü'nde, mezunları bir araya getirerek profesyonel alanda birbirlerine destek olmaları ve birbirlerinin deneyimlerinden faydalanabilmeleri amaçlanmaktadır. Ayrıca eski mezunlarımız Kariyer Günleri’ne konuşmacı olarak davet edilir ve mezun olacak öğrencilerimizle iş hayatındaki tecrübelerini paylaşırlar.

Mezun olan tüm öğrencilerimiz İSTEK Mezunları formu  üzerinden mezun üyelik formunu doldurarak İSTEK mezun ailesine katılabilirler ve mezunlarla iletişim kurabilirler.

İSTEK Mezunları Web Sitesi  .