İSTEK Özel Atanur Oğuz Anadolu Lisesi, Uluslararası Bakalorya (IB) Diploması Programı için aday okuludur * ve IB Dünya Okulu olmak için yetkilendirilmeyi hedeflemektedir. IB Dünya Okulları ortak bir felsefeyi paylaşırlar - güçlü bir vizyonu paylaşan uluslararası eğitimin zorlu, yüksek kaliteli programlarını sunarak öğrencilerin ve kapsayıcı öğrenci topluluğunun öğretimi ve öğrenimini geliştirmeye taahhüd eder. Birincil Yıl Programı (PYP), Orta Yıl Programı (MYP), Diploma Programı veya Kariyerle İlgili Program (CP) sadece yetkilendirilmiş okullar tarafından uygulanabilir. Aday statüsü, yetkilendirme verilmesi konusunda herhangi bir garanti vermez.

IB ve programları hakkında daha fazla bilgi için www.ibo.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

İSTEK Private Atanur Oğuz High School is a candidate school* for the International Baccalaureate (IB)  Diploma Programme  and pursuing authorization as an IB World School. IB World Schools share a common philosophy—a commitment to improve the teaching and learning of a diverse and inclusive community of students by delivering challenging, high quality programmes of international education that share a powerful vision. **

*Only schools authorized by the International Baccalaureate can offer any of its four academic programmes: the PrimaryYears Programme (PYP), the Middle Years Programme (MYP), the Diploma Programme or the Career-related Programme (CP). Candidate status gives no guarantee that authorization will be granted.

For further information about the IB and its programmes, visit www.ibo.org