İSTEK Belde Okulları

Ask Me okulumuza özgü uzun yıllardır başarılı işlere imza atan, gönüllü öğrencilerden oluşan bir organizasyon ekibidir. Her yıl artan kadrosuyla ortaokul ve lisede 100’ün üstünde öğrencimiz, her türlü okul içi ve dışı etkinliğin gerçekleştirilmesinde öğretmenleriyle beraber aktif rol almaktadır.

Ask Me ekibinin beyin takımı olarak adlandırdığımız Core Team, ekibi organize eden, ilgili etkinlikle ilgili akışı planlayan ve görev dağılımını yapan çekirdek bir kadrodan oluşmaktadır. Tüm ekibin deneyim kazandıkça bir parçası olmayı hedeflediği core team kadrosu her yıl güncellenir ve öğretim yılının başında ekipler arasında anlamlı bir devir teslim töreniyle okula ilan edilir.

Ask Me öğrencilerimize planlı olma, çözüm üretme, insan ilişkileri gibi konularda yaşam becerisi kazandırırken aynı zamanda ekip ruhunun çok etkin olduğu ve sosyalleşmelerine de olanak sağlayan kendi deyimleriyle bir hayat stajı niteliği taşımaktadır.

Öğrencilerimizin Ask Me çatısı altında aktif rol aldığı organizasyonlar arasında veli toplantıları, Best Buddies Törenleri, Tedx İSTEK Belde, okul tanıtım günleri, seminerler, ARGE toplantıları, sosyal sorumluluk projeleri ve yardım kermesleri yer almaktadır. Sürecin her aşamasında bizlerle omuz omuza ve keyifle görev alan öğrencilerimizin her biriyle gurur duyuyoruz.