İSTEK Özel Semiha Şakir Okulları gönüllüleri olarak görme engelli arkadaşlarımıza kütüphane oluşturmak için okuduğumuz çocuk kitaplarını Word belgesine yazıyoruz. Bu kitaplar Braille yazıcılardan çıktı alınarak görme engelli arkadaşlarımızın okullarına ulaştırılıyor.

Projemiz yıl boyunca devam edecek ancak ilk hedefimiz 3 Aralık Uluslararası Engelliler Gününde yazdığımız kitapların ilk bölümünü Körleri Eğitim ve Kalkındırma Derneği yetkililerine ulaştırmak.

Sizler de bizimle kitap yazmaya ne dersiniz?

Dikkat edilmesi gerekenler:

- Kitapları noktalama işaretlerine de dikkat ederek mümkün olduğunca hatasız yazmalıyız.

- Word belgesinin başına aşağıdakileri bilgileri eklemeliyiz:

*Kitabın adı:___________________

*Yazarının adı: _________________

* Hazırlayan kişinin (öğrencimiz  - velimiz – öğretmenimiz) adı: ___________

*Belgenin adını kitabın adı olarak kaydetmeliyiz.

-Kitapları gunsu.cakmak@istek.k12.tr adresine öğrencimizin sınıf öğretmenine de cc yaparak göndermenizi rica ederiz.

-E-postanın konusuna  - takip etmemizi kolaylaştırmak adına:  İSTEK’le Kitaplara Açılan Pencere – Öğrencinin adı ve sınıfı şeklinde düzenlerseniz seviniriz