İSTEK Uluğbey Okulları

Sosyal Etkinliklerimiz

İlkokul küçük yaşta öğrencilerin yeteneklerinin ve ilgi alanlarının keşfedildiği bir süreçtir. Öğrencilerimiz akademik çalışmaların yanı sıra spor, sanat ve beceri alanlarında arkadaşları ile birlikte davranabilme, grupla hareket edebilme, sosyalleşme gibi pek çok alanda beceri geliştirmelerine yönelik etkinlikler yapmaktadır. Sosyal etkinliklerimiz haftalık ders programında iki ders saati şeklinde planlanmıştır.

Öğrencilerimiz eğitim öğretim yılı başında katılmak istedikleri Sosyal Etkinlik derslerine yönelik tercih formu doldurur ve istedikleri doğrultuda etkinliklere yerleştirilirler. 1 aylık deneme süreci içinde kendileri için uygun tercihler yapmalarına fırsat verilir, daha sonra yıl boyunca seçtikleri alanda eğitime devam etmeleri beklenir. Sosyal Etkinlik derslerine devamlılık öğrencinin gelişimi açısından oldukça önemlidir.  1.sınflarımız sahne sanatları alanında çalışmalar yapmaktadır.

Türkçe Drama

İngilizce Drama