İSTEK Belde Okulları

Okula Geliş:

• Tüm öğrenciler en geç 08.30’da okulda olurlar. En erken okula geliş saati velisi tarafından bırakılan öğrencilerimiz için 08.00’dir.

• Dersler başlamadan önce, veliler anaokulu girişine kadar çocuklarına eşlik etmek için araçlarını okul önüne bırakabilirler. Okul içine öğrenci güvenliği nedeniyle araç girişi yapılmamaktadır.

• Öğrenci girişi sadece bahçe kapısı kullanılarak anaokulu giriş kapısından sağlanır.

• Anaokulundan ilkokula geçiş, eğitim saati içerisinde sadece öğretmenler ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilir. Güvenliği korumak adına, giriş ve çıkış saatlerinde anaokulundan ilkokula geçişlerde ara kapılar kullanılmamalıdır.

Okuldan Ayrılış:

• Okul servisleri okuldan saat 15.45’de ayrılır. 15.30-15.45 saatleri arasında servisle giden öğrencilerimizin hazırlıklarına öncelik verilmektedir.

• Velisi tarafından alınan öğrenciler 16.00 itibariyle teslim edilmeye başlanır. Çalışan anneler için en geç öğrenci teslim alma saati 18.00’dir.

• Anaokulu velilerimiz, anaokulu lobisinde öğrencilerini almak için bekleyebilirler.

• Öğrencilerimiz yalnızca velilerine ya da sene başında doldurulan “Öğrenci Teslim Dilekçesindeki” kişilere teslim edilir.

• Olağandışı durumlarda velinin anaokulu idaresine e-posta ya da telefon yoluyla teslim alacak kişinin kimliğini ibraz etmesi ve dilekçe ile öğrenciyi teslim alması gerekir.

Öğrenci Devamsızlığı:

• Okulumuzda günlük devamsızlık bilgileri kısa mesaj göndererek ve telefon ile aranarak velilere bildirilmektedir. Çocuğunuzun okula gelememesi durumunda, bunun sebebini ve öngörülebilir süresini sizlerin de okula bildirmeniz gerekmektedir. Öğrencilerimizin 3 günü geçen devamsızlık durumlarında veli dilekçesi, 5 günü geçen devamsızlıklarda doktor raporu gönderilmesi gerekir.

İSTEK BELDE ANAOKULU

GÜNLÜK ZAMAN ÇİZELGESİ

SAATLER

ETKİNLİKLER