İSTEK Belde Okulları

Aile katılımı; anne babaların çocukların gelişim ve eğitimlerine katkıda bulunmaları için organize edilmiş etkinliklerin bütünüdür.

Çocuklarımızın aileleriyle ortak yaşantımızın kolaylığının interaktif bir okul-aile işbirliğiyle sağlanacağına inanıyoruz. Çocuklarımızın gelişimine çok yönlü katkıda bulunabilmek, ailelerin okulumuzu ve okul ortamımızdaki eğitim etkinliklerimizi yakından tanıyabilmeleri; çocukların deneyimlerini paylaşabilmeleri amacıyla “Aile Katılımı Günleri ” adı altında etkinlikler düzenlemekteyiz. Meslek tanıtımları, hikaye okuma, deney, hobi çalışmaları, enstrüman çalma ve çocuklara mutfak etkinliği yaptırma gibi çok çeşitli günlük faaliyetlerle eğlenceli bir zaman dilimi geçirmek için anne ve babaları okulumuzda ağırlıyoruz.