Okulumuz JMUN kulübü 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden bir grup, bu yıl 6-7-8 Mart tarihlerinde Özel KOÇ Okullarının ev sahipliğini yaptığı ve bu yılın temasının “Sürdürülebilir Gelecek için İnnovasyonlar” olduğu konferansta Tayland’ı başarıyla temsil etti. Öğrencilerimiz üç gün süresince farklı okullardan öğrenciler ile iş birliği içerisinde fikir alışverişinde bulundu, yeni fikirler üreterek birlikte çözüm yolları geliştirdi ve böylece dünya ülkelerini tanıma imkânı buldu. Öğrencilerimiz katıldıkları konferansta kendi yazdıkları çözüm önerilerini iyi savunup uzun oylama süreci sonrasında meclis onayından geçirmeyi başardı. Öğrencilerimizden Meriç Akkoç en iyi delege seçildi ve hazırladığı çözüm taslağını genel meclis toplantısında kürsüde sunma fırsatı elde etmiştir.