“BİRLİKTE ENGELLERİ AŞALIM” SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ KAPSAMINDA DOĞUKAN MANÇO ANAOKULUMUZU ZİYARET ETTİ

4-6 yaş grubu anaokulu öğrencilerimiz, mutfak etkinliklerinde kendi turşularını kurdular. Kurmuş oldukları turşuları “Birlikte Engelleri Aşalım” temalı sosyal sorumluluk projesi kapsamında aileleri ve öğretmenlerine belirlenen bir miktar karşılığında sundular. Anaokulu öğrencilerimiz, elde ettikleri gelirle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine bağışta bulunarak farkındalık yarattılar. Doğukan MANÇO, anaokulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti; anaokulu öğrencilerimizle şarkılar söyleyerek, oyunlar oynayarak miniklerimizle keyifli saatler geçirdi.