İSTEK Bilge Kağan Lisesi PDR Bölümü, Eğitsel Rehberlik çalışmaları kapsamında, 25 Eylül 2019 tarihinde, 11. Sınıf öğrencilerine yönelik, ‘Aslında Ne Yiyoruz?’ konulu bir seminer düzenledi. İstek Bilge Kağan Lisesi Matematik Öğretmeni Fatma Berktaş’ın konuşmacı olduğu seminerde, beslenme sisteminde yer alan çeşitli yiyeceklerin vücudun işleyişine olan etkileri üzerinde duruldu. Günlük hayatımızda çok sık tüketilen bazı ürünlerin insan sağlığına olan olumsuz etkileri vurgulandı. Seminer, öğrencilerin eğitim yaşantılarının daha verimli geçmesi ve genel olarak sağlıklı bir yaşam sürmelerini sağlayacak önerilerin paylaşılmasıyla sona erdi. Sağlıklı beslenme alışkanlıkları geliştirme konusunda farkındalık kazandıran bu çalışma için öğretmenimiz Fatma Berktaş’a teşekkür ederiz.