İstek Bilge Kağan Lisesi PDR Bölümünün Kariyer Planlama çalışmaları kapsamında, 12 Aralık 2018 tarihinde, 12. sınıf öğrencilerimize yönelik, ‘Üniversite Sınavına Hazırlık ve Kariyer Planlama’ konulu bir seminer düzenlendi.  Eğitimci ve köşe yazarı Sait Gürsoy’un konuşmacı olduğu seminerde, sınava hazırlık çalışmalarında dikkat edilmesi gereken noktalar,  hedef belirleme ve kariyer planlama konusunda izlenebilecek yol üzerinde duruldu. Üniversite seçiminde dikkat edilmesi gereken noktalar, iş dünyasının aradığı ve kariyer planlamada avantaj sağlayacak özellikler gibi konularda bilgi ve öneri paylaşımında bulunuldu.

Seminer, öğrencilerimizin,  merak ettikleri noktalarla ilgili sorularını sordukları söyleşi bölümüyle sona erdi.

Öğrencilerimizin, yaşamlarını ve kariyer planlarını ilgilendiren konularla ilgili farkındalık kazandıkları etkinliğe katkılarından dolayı eğitimci yazar Sait Gürsoy’a teşekkür ederiz.