Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız kapsamında yaptığımız "Kültürler Bulusmasi" etkinliğimizde öğrencilerimiz farklı kültürleri tanımaya devam etti. Uluslararası Bilinç çalışmalarımız kapsamında geçen ay ele aldığımız İspanya ülkesinin demokrasi seçimimizde oy birliğiyle seçilen ünlü tatlısı San Sebastian Cheesecake'i yapmak için öğrencilerimiz mutfağa girdiler. Uluslararası Bilinç çalışmalarımız kapsamında bu ay keşfettiğimiz ülke olan Japonya'nın geleneksel kıyafeti kimonoyu giyen 3-4 yaş grubu öğrencilerimiz Japonca selamlaşmanın nasıl olduğunu arkadaşlarına gösterdiler. Uluslararası bilince sahip, açık görüşlü  öğrencilerimiz benzerliklerimiz ve farklılıklarımız ile tüm kültürlere saygı duyuyor ve onları kucaklıyor.