Eko TİM Gurubumuz için  tıklayınız

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI EKO OKUL ÇALIŞMALARIMIZ

Okulumuzda 12 yıldır uygulanan Uluslararası bir proje olan Eko Okul uygulamalarımızdan bu yıl da “KÜRESEL ISINMA /İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ” konusu ile devam edeceğiz. Ayrıca; bu yıl 5. yeşil bayrak ödülü için çalışmalarımızda yapılacaktır.

Program boyunca eylem planımızda aldığımız etkinlikler dâhilinde öğrencilerimize küresel ısınma/iklim değişikliği konusundan bahsederken, bu konu ile ilgili neler yapabileceğimizi de tartışacağız. Su ve enerji tasarrufu yapma konusunda bilinçlenmeye, tasarruf konusunda alışkanlık kazandırmaya devam edeceğiz. Yapacağımız çalışmalarda Eko Tim grubumuz, okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve zaman zaman aile katılımı çalışmaları ile sizlerden de destek alacağız.

Projemiz kapsamında ‘’4.Geleneksel Tüket-Dönüştür Projemiz’’ için boşalmış atık pilleri toplayacağız. Her atık pil getiren öğrencimiz logo kazanarak sınıflarının önüne asılan atık pil panosuna logosunu yapıştırılacaktır. Toplanan logolar sene sonunda koordinatör öğretmenlerimiz tarafından değerlendirilecektir.

Eğitim yılımız boyunca çalışmalarımıza vereceğiniz destekle; yaşanabilir bir dünya ve sürdürülebilir çevre çalışmalarımıza yardım ederken, İstek Acıbadem Ailesi olarak attığımız küçük adımlarla ülkemizin geleceğine büyük yarar sağlamayı hedeflemekteyiz.

Eylül-Ekim ayı bültenimiz için  tıklayınız

Eco School Koordinatörü Deniz YILMAZ ÖZDEŞ
Eco School Koordinatörü Arzu ADIYAMAN
Okul Müdürü PINAR ULU

Her türlü soru ve önerileriniz için;

Deniz Yılmaz ÖZDEŞ (deniz.yilmaz@istek.k12.tr)

Arzu ADIYAMAN( arzu.adiyaman@istek.k12.tr) ulaşabilirsiniz.