İndirimli Kayıtlar

İNDİRİMLER

• Tamamı peşin ödemelerde %5 indirim yapılacaktır. Peşin indirimi, okulların açıldığı tarihe kadar uygulanacaktır.
  • Anaokullarımızda en az 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %25, 1 yıl tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %20, ilkokullarımızda 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla okuyanların ortaokullarımıza geçişlerinde %20 geçiş indirimi uygulanacaktır. Geçiş indirimlerine kardeş ve peşin indirimi haricinde hiç bir indirim eklenmeyecektir.
  • Ortaokullarımızda en az 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla okuyanların liseye geçişlerinde, sadece liseye geçilen yıl %10 indirim uygulanacaktır. (2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren liseye yeni kaydolan öğrenciler için geçerlidir.)
  • Kardeş indirimlerinde her iki kardeş için %10’ar, her 3 kardeş için %15’er, her dört kardeş için %20’şer indirim uygulanacaktır.
  • Şehit çocuklarına %100 indirim uygulanacaktır.
  • İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olanların çocuklarına %25 indirim uygulanacaktır.
  • İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olanların kardeşlerine %10 indirim uygulanacaktır.
  • Yeditepe üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarında okuyarak mezun olanların çocuklarına %10 indirim uygulanacaktır.
  • Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde doğan çocuklara %20 indirim uygulanacaktır.
  • Fiilen çalışan veya emekli olan öğretmen, hâkim, savcı, TSK (Subay, Astsubay) ve Emniyet mensuplarının (Polis) çocuklarına %20 (Sivil memurlar için geçerli değildir) indirim uygulanacaktır.  (2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren okullarımıza yeni kaydolan öğrenciler için geçerlidir.)
  • İSTEK Okulları Anadolu Lisesi Bursluluk Sınavı ve MEB LGS sonuçlarına göre okullarımızdaki kontenjan dâhilinde çeşitli oranlarda indirim uygulanacaktır.
  • MEB TEOG Sınavı sonucuna göre 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında ve önceki yıllarda indirim alanlara taahhütname şartlarına göre kazandıkları oranda indirim uygulanacaktır.
  • İlkokul, ortaokul ve liseye geçiş indirimi kardeş indirimi ve peşin indirimi dışında hiçbir indirimle birlikte kullanılamaz.
  • Kardeş indirimi geçiş indirimi hariç hiç bir indirimle birleştirilemez.
  • Yukarıdaki istisnalar dışında şartları birden fazla indirime uygun olan öğrenciler için sadece en yüksek orandaki indirim uygulanır.
  • Eğitim Öğretim Yılı sonunda öğrencinin disiplin puanının düşürülmesi durumunda bir sonraki Eğitim Öğretim Yılında indirimler uygulanmaz.