İndirimli Kayıtlar

YENİ KAYITLAR

Velilerimiz kredi kartına peşin, kredi kartına taksitli, Yapı Kredi Bankası STS Sistemi veya peşin ödeme şekillerini kullanabilirler.

KAYIT YENİLEME

27 Şubat – 22 Nisan 2017 tarihleri arasında kayıt yenileyen velilerimiz 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerinden peşinatlı kayıt yaptırabileceklerdir. Velilerimiz kredi kartına peşin, kredi kartına taksitli, Yapı Kredi Bankası STS sistemi veya peşin ödeme şekillerini kullanabilirler.

24 Nisan – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında kayıt yenileyen velilerimiz 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı ücretlerinden, peşinatlı kayıt yenileyebileceklerdir.

Tüm ödemesini kredi kartı ile yapan velilerimizden peşinat alınmayacaktır.

Kayıt yenilemeler 30 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir.

30 Haziran 2017 tarihinden sonra açık kontenjanlara öğrenci alınacağından, belirtilen sürelerde kayıt yenilemeyen ara sınıf öğrencilerimiz kayıt hakkını kaybedeceklerdir.

İNDİRİMLER

• Tamamı peşin ödemelerde %5 indirim yapılacaktır. Peşin indirimi, okulların açıldığı tarihe kadar uygulanacaktır.
  • Anaokullarımızda en az 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %25, 1 yıl tam gün okuyanların ilkokullarımıza geçişlerinde %20, ilkokullarımızda 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla okuyanların ortaokullarımıza geçişlerinde %20 geçiş indirimi uygulanacaktır. Geçiş indirimlerine kardeş ve peşin indirimi haricinde hiç bir indirim eklenmeyecektir.
  • Ortaokullarımızda en az 2 yıl ara vermeden okuyarak geçiş yapan ve daha fazla okuyanların liseye geçişlerinde, sadece liseye geçilen yıl %10 indirim uygulanacaktır. (2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren liseye yeni kaydolan öğrenciler için geçerlidir.)
  • Kardeş indirimlerinde her iki kardeş için %10’ar, her 3 kardeş için %15’er, her dört kardeş için %20’şer indirim uygulanacaktır.
  • İSTEK Okulları’nda çalışan kadrolu personelin çocuğuna %60 indirim uygulanacaktır (18.04.2008 tarihinden sonra işe başlayanlar için).
  • Yeditepe Üniversitesi’nde kadrolu çalışan personelin çocuğuna %40 indirim uygulanacaktır (18.04.2008 tarihinden sonra işe başlayanlar için).
  • Şehit çocuklarına %100 indirim uygulanacaktır.
  • İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olanların çocuklarına %25 indirim uygulanacaktır.
  • İSTEK Okulları’nda ve Yeditepe Üniversitesi lisans bölümlerinde en az 3 yıl okuyarak mezun olanların kardeşlerine %10 indirim uygulanacaktır.
  • Yeditepe üniversitesi yüksek lisans ve doktora programlarında okuyarak mezun olanların çocuklarına %10 indirim uygulanacaktır.
  • Yeditepe Üniversitesi Hastanesi’nde doğan çocuklara %20 indirim uygulanacaktır.
  • Fiilen çalışan veya emekli olan öğretmen, hâkim, savcı, TSK (Subay, Astsubay) ve Emniyet mensuplarının (Polis) çocuklarına %20 (Sivil memurlar için geçerli değildir) indirim uygulanacaktır.  (2017-2018 Eğitim Öğretim Yılından itibaren okullarımıza yeni kaydolan öğrenciler için geçerlidir.)
  • 2017 TEOG Sınavı sonucuna göre okullarımızdaki kontenjan dâhilinde çeşitli oranlarda indirim uygulanacaktır.
  • TEOG Sınavı sonucuna göre 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında ve önceki yıllarda indirim alanlara taahhütname şartlarına göre kazandıkları oranda indirim uygulanacaktır.
  • İlkokul, ortaokul ve liseye geçiş indirimi kardeş indirimi ve peşin indirimi dışında hiçbir indirimle birlikte kullanılamaz.
  • Kardeş indirimi geçiş indirimi hariç hiç bir indirimle birleştirilemez.
  • Yukarıdaki istisnalar dışında şartları birden fazla indirime uygun olan öğrenciler için sadece en yüksek orandaki indirim uygulanır.
  • Eğitim Öğretim Yılı sonunda öğrencinin disiplin puanının düşürülmesi durumunda bir sonraki Eğitim Öğretim Yılında indirimler uygulanmaz.