İSTEK Atanur Oğuz Okulları

Dersler yabancı ve Türk öğretmenler tarafından ortak bir müfredat çerçevesi içerisinde işlenir. Türk öğretmenlerimiz programın Language and Production (LP) adını verdiğimiz dilbilgisi ve dilin yapısını öğretme kısmını, yabancı öğretmenlerimiz ise Interaction and Exploration (IL) adını verdiğimiz okuma, dinleme, yazma ve konuşma pratiği kısmını derslerinde ağırlıklı olarak işlerler.

5.sınıflarda 16 saatlik yoğun İngilizce programı uygulanır ve her ay işlenen konular, yapılar ve kelimeler aylık bültenler ile velilere duyurulur.

Öğrenciler ortaokul eğitimi boyunca haftada 2 saat seçmeli Almanca- İspanyolca dersleri görürler. Amacımız öğrencilerimizin 3.bir dilde kendilerini ifade edebilmeleridir.