İSTEK Atanur Oğuz Okulları

Değerli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

İSTEK Özel Atanur Oğuz Okulları gelişimini her yıl daha da ileri taşıyarak sürekli yenilenme ve yenileşme anlayışı ile kuruluşundan itibaren hızla artan ivmesiyle eğitim ve öğretime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Anaokulundan 12. sınıfa kadar kampüsümüzde öğrenim gören 1540 öğrencimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimizle dinamik paylaşımlarda bulunan büyük bir aileyiz. Atatürk reformlarının takipçisi nesiller yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin akademik çalışmalarda başarılı, çağdaş, eleştirel düşünebilen; kültürel mirasına, ulusal değerlerine sahip çıkan ve onları koruyan, çevresine duyarlı, ulusal ve uluslararası ortamlarda kendini doğru ifade edebilen, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmeleri en önemli hedefimiz. Sahip olduğumuz kaynakları verimli kullanıp yeni kaynaklar yaratarak 197 akademik personelimizle bu hedefleri gerçekleştirmeye yönelik geliştirdiğimiz programları 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında uygulayacağız.

Öğrencileri,  öğretmenleri, velileri ve tüm çalışanları ile ilkeli eğitim anlayışından ödün vermeden yeni öğretim yılında artan bir ivmeyle yeni başarılara hep birlikte imza atacak olmanın heyecanıyla hepinize başarılar diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Mutlu Koçağra