Kampüs Müdüründen Mesaj

Sayın Veliler,

Sevgili Öğrencilerim,

İSTEK Özel Atanur Oğuz Okulları gelişimini her yıl daha da ileri taşıyarak sürekli yenilenme ve yenileşme anlayışı ile kuruluşundan itibaren hızla artan ivmesiyle eğitim ve öğretime katkı sağlamaya devam etmektedir.

Anaokulundan 12. sınıfa kadar kampüsümüzde öğrenim gören 1350 öğrencimiz, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve yardımcı personelimizle dinamik paylaşımlarda bulunan büyük bir aileyiz. Atatürk reformlarının takipçisi nesiller yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda öğrencilerimizin akademik çalışmalarda başarılı, çağdaş, eleştirel düşünebilen; kültürel mirasına, ulusal değerlerine sahip çıkan ve onları koruyan, çevresine duyarlı, kendini doğru ifade edebilen, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmeleri en önemli hedefimiz. Sahip olduğumuz kaynakları verimli kullanıp yeni kaynaklar yaratarak 160 personelimizle bu hedefleri gerçekleştirmeye yönelik geliştirdiğimiz programları 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında uygulayacağız.

Öğrencileri,  öğretmenleri, velileri ve tüm çalışanları ile ilkeli eğitim anlayışından ödün vermeden yeni öğretim yılında hep birlikte artan bir ivmeyle yeni başarılara imza atacak olmanın heyecanı ile hepinize başarılar diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

Engin İNKAYA