Kampüsümüz hakkında

Kampüsümüz 1989 yılında İSTEK Özel Balmumcu Deneme Lisesi adıyla eğitim ve öğretime başlamıştır. 1992 yılında vefat eden genel müdürümüz sayın Atanur Oğuz’un anısına ismi İSTEK Özel Atanur Oğuz Okulları olarak değiştirilmiştir. Anaokulundan Lise son sınıfa kadar eğitim verilen kampüsümüzde 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 1277 öğrenci öğrenim görmektedir.

İSTEK Atanur Oğuz kampüsü Beşiktaş’ta iş merkezlerinin yoğun olduğu Balmumcu bölgesinde 15 dönümlük büyük bir arazide yer almaktadır. 500 kişilik konferans salonu, büyük kütüphanesi, kapalı spor kompleksi, havuzu, müzik ve resim atölyeleri, 4 adet fen bilimleri, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 3 adet büyük yemek salonu, açık spor alanları, futbol sahası, oyun alanları ve teknolojik donanımlı derslikleri ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine olanak sağlayacak her türlü fiziksel donanıma sahiptir.