İSTEK Atanur Oğuz Okulları

Beden Eğitimi bölümü olarak hedeflerimiz öğrencilerimize takım ruhunu kazandırmak, fiziksel gelişimlerini desteklemek, kapasitelerini ve yeteneklerini değerlendirip doğru spora yönlendirmek, sporu bir yaşam biçimi haline getirmek, Olimpizm ruhunu aşılamaktır.

Sınıflarda haftada iki ders saati verilen Beden Eğitimi dersleri dışında, öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda masa tenisi, yüzme, korfbol, oryantiring, modern dans, halk oyunları, eskrim, tekvando branşlarında kulüp etkinlikleri yapılır.

Özel yeteneği olan öğrenciler Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından okul takımlarına seçilir. basketbol,voleybol, masa tenisi,yüzme, oryantiring, korfbol, futbol, eskrim, satranç takımlarımıza seçilen öğrenciler okulumuzu müsabakalarda temsil ederler.

Okulumuzda öğrencilerimize kayak sporunu uygulatmak amacıyla her yıl kayak kampı düzenlenir, ayrıca Datça’da düzenlenen Yelken kampımızla öğrencilerimiz yelken sporu ile tanışır, sonrasında ilgili ve yetenekli öğrencilerimiz kulüplere yönlendirilir.

Sınıflar arası dans yarışması ve İSTEK Okulları Masa Tenisi Turnuvası, bölümümüzün geleneksel hale gelen etkinlikleridir.