İSTEK Kemal Atatürk Okulları

İSTEK’LİLERDEN EDİRNE’YE ANLAMLI DESTEK

İSTEK Okulları, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'ın girişimleriyle Edirne'deki dar gelirli öğrencilere yeni yıl hediyesi vermek üzere bir proje başlattı. Edirne’de maddi olanakları kısıtlı 5 okul belirlenerek bu okullar ve öğrencileri için ihtiyaç listesi hazırlandı. İSTEK Okulları’nın 8 kampüsünden 7000 öğrencinin katıldığı proje kapsamında, daha önceden belirlenen ayakkabı, kıyafet, oyuncak, kırtasiye, temizlik, spor ve laboratuvar malzemeleri vb. ihtiyaçlar temin edilerek her okul için ayrı ayrı paketlendi.

İSTEK Okulları’nın farklı kampüslerinden 40 öğrenci ve öğretmen, malzemelerle birlikte Edirne’ye gelerek Cumhuriyet, Fevzipaşa, Mustafa Necati ve Meriç İlkokulu ile Mimar Sinan Ortaokulu’nu ziyaret etti. Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile birlikte okulları gezen İSTEK’li öğrenci ve öğretmenler hazırladıkları hediyeleri kardeşlerine teslim etti.

İSTEK Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan kampanyayla ilgili görüşlerini; "Öğrencilerimizin desteğiyle Edirne'deki öğrencilerin ve okulların tüm isteklerini karşıladık. Bu hediyeleri dağıtmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projemiz ilçe bazında devam edecek" sözleriyle belirtti.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan İSTEK Okulları’na teşekkür ederek "Sosyal sorumluluk anlamında güzel bir örnek sergilendi. Her öğrencinin ismiyle hazırlanmış ve içinde botu, montu, eşofman takımı, çorabı ve atkısının bulunduğu hediye poşetleri var. Bunun haricinde bazı okulların spor ve kırtasiye malzemesi ihtiyacı da vardı. Bunlar da karşılandı." dedi.