Kampüsümüz Hakkında

Tarihçe

İstanbul’un en güzel tepelerinden biri olan Tarabya sırtlarında, doğayla bütünleşmiş bir konuma sahip, seçkin bir eğitim ve öğretim yuvası olan İSTEK Kemal Atatürk Lisesi 21 Eylül 1987 günü eğitim-öğretim hayatına başlamış olup okul binasının resmi açılış töreni 8 Ekim 1987 gününde gerçekleştirilmiştir. 1997-1998 eğitim-öğretim yılında da İSTEK Kemal Atatürk Anaokulu, İSTEK Kemal Atatürk ilkokulu ve İSTEK Kemal Atatürk Ortaokulu öğretime başlamıştır.

Vizyonumuz

İSTEK Kemal Atatürk Okullarında öğrenim gören her öğrenciyi akademik ve sosyal anlamda donanımlı, yurtta ve dünyada önde gelen ve geleceğe dönük bireyler olarak yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyonumuz

Atatürk ilke ve düşüncelerine bağlı olarak ve bundan asla ödün vermeden ana sınıfından 12. sınıfa kadar bütünlük taşıyan, çok boyutlu, bireysel farklılıkları gözeten ve akademik standartları en üst düzeyde yakalayan eğitimiyle; yaparak ve yaşayarak öğrenen, çevresine duyarlı, bilgiyi etkin kullanan, farklı dilleri konuşabilen bireyler yetiştirmek.