Kampüsümüz Hakkında

İstanbul’un en güzel tepelerinden biri olan Tarabya sırtlarında, doğayla bütünleşmiş bir konuma sahip, seçkin bir eğitim-öğretim yuvası olan İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesi, 21 Eylül 1987 günü  Tarabya Kemal Atatürk  Özel Deneme Lisesi adıyla  eğitim-öğretime başlamıştır. Resmi açılış töreni 08 ekim 1987 ‘de gerçekleşmiştir. 1997-1998 eğitim-öğretim yılında İSTEK Kemal Atatürk Anaokulu, İSTEK Kemal Atatürk İlkokulu ve İSTEK Kemal Atatürk Ortaokulu öğretime başlamıştır. Anaokulundan Lise son sınıfa kadar eğitim verilen kampüsümüzde 2017-2018 Eğitim-öğretim yılında 1015 öğrenci öğrenim görmektedir.

İSTEK Özel Kemal Atatürk Kampüsü Tarabya’da dokuz dönümlük büyük bir arazide yer almaktadır. 280 kişilik konferans salonu, İlkokul ve Lise binamızda olmak üzere iki adet geniş kütüphanesi, kapalı spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, etkinlik salonu, müzik ve resim atölyeleri, fen dersleri laboratuarları, ilkokul ve lise binamızda olmak üzere iki adet bilgisayar laboratuarı , iki adet yemek salonu, açık spor alanları, basketbol ve futbol sahası, oyun alanları ve teknolojik donanımlı derslikleri ile öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimlerine olanak sağlayacak her türlü fiziksel donanıma sahiptir.

İSTEK Okulları Misyon Bildirgesi

İSTEK Okulları olarak misyonumuz; öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılapları ışığında bir eğitim sunarak, onların Türkiye'nin geleceğinde  ve Dünya genelinde olumlu etkileri olacak, bilimsel sorgulamaya, evrensel değerlere, kültürlerarası anlayışa ve hayat boyu öğrenmeye bağlı başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır.