Kampüs Müdüründen Mesaj

İSTEK Kemal Atatürk Okulları web sayfasının değerli ziyaretçileri;

Bu web sitesi sizlere ikinci evimiz olan okulumuzdaki yaşamdan, kendi öğrencilerimize sunduğumuz akademik, bilimsel, sportif ve sanatsal fırsatları anlatmak için hazırlanmıştır.

Web sitemizi ziyaret ettiğiniz zaman İSTEK Kemal Atatürk Okulları olarak hedefimizin, Atatürk ilke ve devrimlerinden asla ödün vermeyen, akademik ölçütlere sahip, düşünen, çabalayan, keşfeden, toplumsal ve ulusal farkındalığı gelişmiş, pek çok dili konuşabilen gençler yetiştirmek olduğunu göreceksiniz.

Bu kurumdan mezun olan öğrenciler hedeflerine ulaşmak için çaba göstermeleri gerektiğini bilirler. Öğrencilerimiz yıl içinde katıldıkları bir çok akademik, sosyal etkinlik ve yarışmalarla (Model Birleşmiş Milletler (MUN), Junior Model Birleşmiş Milletler (JMUN), Türkiye Geneli Münazara Turnuvaları; Cambridge ESOL, FIT in DEUTSCH / DELF, FIRS LEGO League (FLL yarışmaları vb.) vizyon kazanır, akademik olarak nerde olduklarını görür, farklı düşüncelere saygı duymayı ve kendi düşüncelerini açık yüreklilikle dile getirmeyi öğrenirler. Bir anlamda kendilerini hayata hazırlarlar. Çocuklarımızın yıllar içindeki bu gelişimlerini görmek bizleri gururlandırır.

İSTEK Özel Kemal Atatürk Anaokulu ve İlkokulumuz Uluslararası Bakalorya Organizasyonu (IBO) İlk Yıllar Programını (PYP-Primary Years Programme) başarıyla uygulayarak IB Dünya Okulu statüsünü kazanmıştır. Yabancı dil öğreniminde kültürlerarası farklılıkların gerekliliği bilinciyle okulumuz tüm dünyada kabul edilen PYP’yi ( Primary Years Programme) uygulayan nadir okullar arasındadır. Bu program öğrencilerin dil seviyelerini yükseltirken aynı zamanda öğrencilerimizin duygusal, sosyal ve kişisel özelliklerini geliştirmeyi de hedefler.

Gençlerimizin geleceğine doğru yön vermeye çalışan siz değerli ebeveynleri tüm bunları yüz yüze konuşmak üzere kurumumuza davet ediyoruz.

Saygılarımla…

Ferahnaz EROĞLU