İSTEK Kemal Atatürk Okulları

İSTEK Özel Kemal Atatürk Fen Lisesi'nde üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik kapsamlı ve yoğun bir program uygulanması amaçlanmaktadır. TYT-AYT çalışmaları bünyesinde öğrencilerimizin akademik, fiziksel, psikolojik bakımlardan sınava en doğru biçimde hazırlanabilmeleri için profesyonel bir ekip çalışması yürütülüyor olacaktır. Öğrencilerin akademik gelişimleri kayıt altına alınırken eksik oldukları konuların belirlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için destek sağlanacaktır. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz de (PDR) öğrencilerin yaşayabileceği akademik, bireysel sorunların çözümü için önemli çalışmalar yürütülecektir. Sınav sisteminin ve stratejisinin doğru kavranılması için yapılan çalışmaların yanında, üniversiteler hakkında bilgilendirmeler, verimli çalışma teknikleri, meslek seçimi, sınav kaygısı ve kaygıyla baş etme yolları, tercih danışmanlığı da PDR Bölümünün etkinlikleri arasında yer almaktadır. Öğrencilerimizin başarılarını takip edip doğru yönlendirme yaparken velilerimizle de düzenli iletişim kurarak işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütüyor olacağız. Velilerimiz ve öğrencilerimize dönük seminer çalışmalarımızın yanında sınav sistemi, üniversite hazırlık programı konusunda öğretmenlerimizle de hizmet içi eğitim çalışmaları yapılmaktadır.