İSTEK Kemal Atatürk Okulları

İSTEK Özel Kemal Atatürk Fen Lisesi’nde üniversiteye giriş sınav çalışmaları 2017-2018 eğitim öğretim yılının başından itibaren sistemli bir biçimde sürdürülüyor. Değişen ve yeni adıyla Yükseköğretim Kurumlar Sınavı (YKS) olarak açıklanan sınavlarda başarılı sonuçlar almak için ders ve sınav odaklı ayrı bir çalışma yürütüyoruz. İki aşamadan oluşan sınavda gerek “Temel Yeterlilik Testi”nde (TYT) gerek 2. oturumda öğrencilerimizin performanslarını en üst düzeye taşımak için çaba harcıyoruz. YKS’ye akademik ve psikolojik hazırlığın daha farklı bir motivasyon gerektirdiği kabulünden hareketle öğrencilerimize bu sınavın içeriğinden stratejisine kadar birçok konuda bilgilendirici etkinlik yapıyoruz.