Yemek

Sağlıklı beslenme en özen gösterdiğimiz konuların başında gelir. Çocuklarımızın hijyenik koşullarda, uygun kalorilerle ve dengeli olarak beslenmeleri bizim için büyük önem taşır. Menülerimiz çocukların yaş özellikleri göz önünde bulundurularak sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün şeklinde verilir. Yemekler, kampüslerimizde kurulan hijyen koşullarına maksimum dikkat gösterilen yemekhanelerimizde üretilmektedir.

ÖNEMLİ HATIRLATMA

Yemek kayıt masaları okullarımızda açılmıştır.

Kayıt masalarından kredi kartı ile ödeme yapılmaktadır.

Bu yıl uygulamaya konulan online kayıt ile okula gelmeden de taksitli ya da peşin ödeme yapabilirsiniz.

Online ödeme için hizmet@abcgurme.com.tr 'ye talep iletmeniz halinde 24 saat içinde tarafınıza link gönderilecektir.

Yemek kayıtlarının okulların açılışına kadar tamamlanması gerekmektedir.

Yemek Hizmeti Esasları

• İSTEK Okulları’nda yemek hizmeti, ABC Gurme Yemek Hizmetleri firması tarafından yerinde üretim sistemi ile verilmektedir.
  • Anaokulu ve ilköğretim 1. 2. 3. ve 4. sınıflarda öğrenim gören tüm öğrencilerimizin okul yemekhanesinde yemek hizmeti almaları temel kuraldır. Bu kural; ilgili yaş seviyesindeki öğrencilerimizin günde 3 öğün; yeterli ve dengeli beslenmesi, sofra adabı ve paylaşımı öğrenmesi, ince motor becerilerinin gelişimi vb. sebeplerle pedagojik açıdan değerlendirilerek konulmuş olup ilgili yaş seviyesindeki tüm öğrencilerimiz ve velilerimiz için istisnasız uygulanır.
  • Anaokulu ve ilköğretim 1. 2. 3. ve 4. seviyelerinde sadece geçerli bir sağlık gerekçesi olan öğrenciler hizmetten muaf tutulur. Öğrencinin okulda yemek yiyememesine gerekçe gösterilen hastalığın/rahatsızlığın, aile hekimi ya da hastaneden alınmış geçerli bir rapor ile belgelenmesi zorunludur.
  • Anaokulu ve ilkokul 1-4. sınıf öğrencileri kantinden yararlanamazlar.
  • Anaokulu ve ilköğretim 1. 2. 3. ve 4. sınıflarda öğrenciler, sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere günde 3 öğün hizmet alırlar.
  • İlkokul 1-4 seviyesi yemek alanlarında açık büfe salata bar uygulaması vardır.
  • 5. Sınıftan itibaren 12. Sınıfa kadar yemek hizmeti isteğe bağlıdır. Bu seviyede hizmet sadece öğle yemeğini kapsar.
  • 5. Sınıf ve üzeri seviyedeki öğrencilerimize adına hazırlanan elektronik kart verilir. Öğrenci turnike sistemine kartını okutarak yemekhaneye giriş yapar.
  • Öğrenciler yemek kartlarını okulun ilk günü ABC Gurme yetkilisinden teslim alabilirler.
  • Kartını kaybeden ya da unutan öğrenci yemekhaneye giriş yapamaz.
  • Kartı kaybolan öğrenci, ABC Gurme yetkililerinden ücreti karşılığı yeni kart talebinde bulunur.

• 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı yemek ücretlerimiz aşağıdaki gibidir.
  • Anaokulları 3.250 TL (KDV dahil)
  • 1. 2. 3. 4. sınıflar 3.500 TL (KDV dahil)
  • 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. ve 12. sınıflar 3.250 TL (KDV dahil)
  • Anaokulu ve İlkokul 1.2.3.4. sınıf seviyelerinde yemek hizmeti zorunlu, 5. Sınıf ve üzeri seviyelerde isteğe bağlıdır.
  • Yemek ücreti yıllıktır, dönemlik kayıt yapılmaz.
  • KDV oranı %8'dir.