Servis

İSTEK Okulları’nda ulaşım hizmeti grup şirketlerimizden İSTEK Servis A.Ş. tarafından sağlanır. Okullarımıza ulaşımda güvenlik ve trafik kurallarına uyum kesin bir standart olarak yer alır. Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerine bırakılırlar. Servis araçlarımızda; öğrencilerimizin kesinlikle emniyet kemerlerini takmaları sağlanır. Anaokulu, ilköğretim 1. kademe öğrencilerine servis hosteslerimiz eşlik eder. Araçlarımızda görev yapmakta olan tüm sürücülerimiz ve rehber personellerimiz ayrı ayrı vermiş olduğumuz özel eğitimlerden geçerler. Servislerimizde trafik kurallarına ve hız limitlerine kesinlikle uyulur. Velilerimizin öğrencimizi, evden okula ve okuldan eve ulaşımında yol boyunca kontrol ve takip edebileceği GPS Araç Takip Sistemi hizmeti sunulur. Araçların güvenliği ve kontrolü kurumumuzun garantisi altında bulunur.