İstek Dergi

Değerli Okurlar,

Dergimizin ilkbahar sayısıyla karşınızdayız. 25’inci sayımızda sizin de göreceğiniz gibi zeka ile ilgili eğitim ve organizasyonlar öne çıkıyor. İSTEK Okulları olarak öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal zekalarının bir arada gelişmesi için farklı eğitim programları, uygulamalar, organizasyonlar ile onları destekliyoruz. Türkiye’de ilk kez İSTEK Okulları’nda uygulanacak yenilikçi ve özgün bir eğitim programı olan Duygusal Zeka Odaklı Temel Yaşam Becerileri Programı ve yine Türkiye’de ilk kez lise seviyesinde düzenlenecek olan Türkiye Zeka Oyunları Olimpiyatı bu alana verdiğimiz önemin birer göstergesi. Her iki konuyla ilgili detaylı bilgileri dergimizin içeriğinde ve web sayfamızda detaylarıyla görebilirsiniz.

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılının 2. Dönemine İzmir’de açılacak yeni okulumuzun haberini vererek başladık. İSTEK Okulları 32 yıllık deneyimini 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle İzmir’de devam ettirecek.

Bizleri çok heyecanlandıran bu güzel gelişmelere; öğrencilerimizin her alanda kazandığı gurur veren başarılara; kampüslerimizin büyük bir özveriyle düzenlediği farklı alanlardaki etkinliklere ve İSTEK Okulları ile ilgili güncel pek çok habere sosyal medya hesaplarımız ve web sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Dergimizin bu sayısı da; okullarımızdan haberler, yenilikler, eğitime dair makaleler ve güncel kültür sanat konuları ile dopdolu.

Keyifle okumanızı dilerim.

Barış Dalan