İSTEK Kemal Atatürk Okulları

Sanat eğitimi, her yaştaki birey için gereklidir ve insan hayatında önemli bir yer tutar. Birey yarattıkça kendisine güveni artmakta ve böylelikle dış dünya ile daha sağlıklı ve dengeli iletişim kurmaktadır. Etkinlik ve atölye çalışmalarımızda öğrencilerimiz  bireysel çalışmalarla, derslerde almış oldukları bilgilerini kullanıp geliştirerek yeni ürünler ortaya çıkarırlar. Çıkan çalışmalar okul içerisinde ve sene sonu sergileri ile değerlendirilir, hazırlanan çalışmalar yıl sonu gösterileri ile izleyicilere sunulur.

Ayrıca Beden Eğitimi Bölümü öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunacak faaliyetler gerçekleştirmeyi hedefller.Bu çalışmalar esnasında öğrencilerimiz farklı spor branşlarını tanıma ve bu branşları uygulama fırsatı elde ederler. Aynı zamanda yardımlaşma, sorumluluk alma, işbirliği, lidere uyma ve liderlik yapabilme, dostça oynama ve mücadele etme, kazananı kutlama ve kaybetmeyi kabullenme gibi hedef davranışları kavrarlar.