İSTEK Kemal Atatürk Okulları

İSTEK Özel Kemal Atatürk Anadolu Lisesinde üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik kapsamlı ve yoğun bir program uygulanıyor. TYT-AYT çalışmaları bünyesinde öğrencilerimizin akademik, fiziksel, psikolojik bakımlardan sınava en doğru biçimde hazırlanabilmeleri için profesyonel bir ekip çalışması yürütülüyor. Öğrencilerin akademik gelişimleri kayıt altına alınırken eksik oldukları konuların belirlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için destek sağlanıyor. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümümüz de (PDR) öğrencilerin yaşayabileceği akademik, bireysel sorunların çözümü için önemli çalışmalar yürütüyor. Sınav sisteminin ve stratejisinin doğru kavranılması için yapılan çalışmaların yanında, üniversiteler hakkında bilgilendirmeler, verimli çalışma teknikleri, meslek seçimi, sınav kaygısı ve kaygıyla baş etme yolları, tercih danışmanlığı da PDR Bölümünün etkinlikleri arasında yer alıyor. Öğrencilerimizin başarılarını takip edip doğru yönlendirme yaparken velilerimizle de düzenli iletişim kurarak işbirliği içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Velilerimiz ve öğrencilerimize dönük seminer çalışmalarımızın yanında sınav sistemi, üniversite hazırlık programı konusunda öğretmenlerimizle de hizmet içi eğitim çalışmaları yapıyoruz.