İSTEK Semiha Şakir Okulları

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz,

1985 yılında kurulan vakfımız ve serptiği tohumlar, yıllar içinde büyüyerek bugün İstanbul içinde 8, İstanbul dışında 9 kampüsü ile ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin temel ve varoluşsal ilkelerine bağlı kalarak ülkemiz gençlerine hizmet vermeye devam ediyor. Kurucu başkanımız Sayın Bedrettin Dalan'ın önderliğinde vakfımızın açılan ilk kampüsü olan İSTEK Semiha Şakir Okulları, bilimsel yöntem ve anlayışla; anaokulundan 12.sınıfa kadar güvenli bir ortamda; mutlu, özgüveni yüksek, İngilizce'ye hakim, milli değerlerine bağlı ve dünya vatandaşı olmanın gerekliliklerine sahip bireyler yetiştiriyor.

Bu anlayışla yetişen gençlerimiz Türkiye'nin önde gelen iş insanları, bilim insanları, spor ve sanat insanları arasında yerini alıyor. Mezunları arasında var olan güçlü bağlar ile gelecekte çok büyük bir ailenin parçası haline gelen öğrencilerimiz, vakıf okulunda okumanın getirdiği bilinç ile sadece akademik ve iş alanlarında başarılı olan değil aynı zamanda sosyal duyarlılığa sahip, çevresine karşı sorumluluk hisseden yetişkinler oluyorlar.

Benim de öğrencisi olduğum İSTEK Vakfı okullarının mezun ağı, kuruluğu günden bugüne asla taviz vermediğimiz değerlerimize sahip çıkan binlerce öğretmenimiz, velimiz ve öğrencimizle büyümeyi sürdürüyor. Benden önce İSTEK'li olmuş gençler ile, gelecekte mezun olacak İSTEK'li kardeşlerim arasındaki bağın ileride nasıl sımsıkı olacağını, mezun adayı öğrenci kardeşlerim ile birlikte siz değerli velilerimiz de göreceksiniz.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenci sayısını daha da artıran İSTEK Semiha Şakir Okullarımızda emek veren 120 akademik personelimiz, vakfımız hedeflerini yerine getirmek ve öğretmenlik mesleğinin gerekliliklerini özveri ile gerçekleştirmek için hazır. Siz değerli velilerimizin gücü ile okulumuz kontenjanı pek çok seviyede dolma noktasına gelmiştir. Sizlere, bize inandığınız ve en kıymetlilerinizi emanet ettiğiniz için şükranlarımızı sunarız.

Hepinize başarı ve sağlıkla geçen bir yıl diliyorum.

Saygılarımla,