İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okulları

İSTEK OKULLARI MİSYON BİLDİRGESİ

İSTEK Okulları olarak misyonumuz;  öğrencilerimize Atatürk ilke ve inkılapları ışığında bir eğitim sunarak, onların Türkiye’nin geleceğinde ve Dünya genelinde olumlu etkileri olacak, bilimsel sorgulamaya, evrensel değerlere, kültürlerarası anlayışa ve hayat boyu öğrenmeye bağlı başarılı bireyler olmalarını sağlamaktır.

ISTEK SCHOOLS MISSION STATEMENT

Our mission at ISTEK Schools, mindful of the renaissance started by Atatürk, is to educate our students to become successful individuals committed to scientific inquiry, universal values, intercultural understanding, and life-long learning who will have a positive impact on the future of Turkey and the World at large.

İSTEK OKULLARI  VİZYON BİLDİRGESİ

Vizyonumuz; her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın;

• Yaratıcı,

• Dünyaya uyumlu,

• Sorunlara çözüm getiren,

• Girişken,

• Yurtsever,

• Yüksek donanımlı,

• Üretken,

• Ahlaklı,

• Dinamik,

• Öğrenmeyi seven,

Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

ISTEK SCHOOLS  VISION STATEMENT

Our vision; Being among the leading schools in Turkey and making its name known at the international level by raising 21st century’s

• creative,

• problem solver,

• enterprising,

• patriotic,

• highly equipped,

• productive,

• ethical,

• dynamic

individuals who love learning, are compatible with the world, are always successful and ready for the future.