Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu'nda yapılan Şehit Ömer Halisde­mir Sezonu, “Cheetos İstanbul'un En Hızlısı” Atletizm Yarışmaları yarı finalinde İSTEK Kemal Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimizden Özgür Defne Işıdı 2007 yaş kategorisinde İstanbul  4.'sü. oldu. 17.02.2017 Cuma günü yapılacak yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandı.

Aslı Çakır Alptekin Kapalı Atletizm Salonu'nda yapılan Şehit Ömer Halisde­mir Sezonu, “Cheetos İstanbul'un En Hızlısı” Atletizm Yarışmaları yarı finalinde İSTEK Kemal Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf öğrencilerimizden Efe Berk ALTUNAL 2004 yaş kategorisinde İstanbul 7.’si, 5. Sınıf öğrencilerimizden Ece SÜREL 2007 yaş kategorisinde İstanbul 2.'si. oldu. 17.02.2017 Cuma günü yapılacak yarı final yarışmalarına katılmaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.