PYP kapsamında işlediğimiz 2. Disiplinlerüstü temamızı tüm İSTEK Acıbadem ilkokulu seviyelerinde tamamladık.

Öğrencilerimiz düzenlediğimiz çevrim içi mini sergide, tema boyunca yaptıkları çalışmalardan en beğendiklerini seçerek arkadaşlarına sundular.

 

1. sınıf öğrencilerimiz temaları olan "Kendimizi Ifade Etme Yollarımız" ile hedeflediğimiz "Bireylerin kendilerini ifade ederken çözüm odaklı olmaları huzurlu bir ortam yaratmaya ve bu ortamı korumaya yardımcı olur." anafikrinin ne kadar iyi kavrandığını paylaşımları ile gösterdiler.

 

2. sınıflarımız, 2. temaları olan "Dünyanın İşleyişi" ile hedeflediğimiz "Tüm canlılar bir değişim sürecinden geçerler." ana fikrini ne kadar iyi kavramış olduklarını paylaşımları ile gösterdiler.

 

3. sınıflarımız, 2. temaları olan "Kendimizi İfade Etme Yollarımız" ile hedeflediğimiz "İnsanlar, amaçlarına yönelik yazım türleri ile kendilerini ifade ederler." ana fikrini ne kadar iyi kavramış olduklarını paylaşımları ile gösterdiler.

 

4. sınıflarımız, 2. temaları olan "Kendimizi İfade Etme Yollarımız" ile hedeflediğimiz "Kültürel zenginliğimiz sanat yoluyla korunur ve yansıtılır." ana fikrini ne kadar iyi kavramış olduklarını paylaşımları ile gösterdiler.