OKUL ÖĞRENCİ MECLİSİ

İSTEK Özel Kaşgarlı Mahmut Okulları`nda 16 Eylül 2004 tarih ve 2564 sayılı Tebliğler Dergisinde yayınlanan “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi” yönergesi gereğince İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi kademelerinde Okul Öğrenci Meclisi sınıf temsilcileri ekim ayında belirlenir. Sınıf temsilcilerinin belirlenmesinden sonra yapılan seçimlerde tüm kademelerde Okul Öğrenci Meclis Başkanları seçilir. Meclis başkanları ilçe genelinde yapılan toplantılara katılım sağlar; elde edilen bilgiler kurumda öğrenciler ile paylaşılır. Eğitim-öğretim yılı içerisinde Okul Öğrenci Meclisi tarafından belirlenen yıllık plan çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirilir.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı İSTEK Kaşgarlı Mahmut Anadolu Lisesi Sınıf Temsilcileri

SINIFI              ADI VE SOYADI

HZL                TUANA ALTINTAŞ