İSTEK Belde İlkokulu Kütüphane Haftası etkinliklerimiz kapsamında kütüphane öğretmenimiz ile 1. sınıf öğrencilerimiz “Çevreci Kral Kurbağa” kitabını okudu. “Gezegeni Paylaşmak” Temamızda yer alan sorgulama hatlarımızı destekleyen ve doğal kaynaklarımızı korumanın önemini vurgulayan bu hikayenin ardından hep birlikte eğlenceli kurbağa tasarımı yapıldı.
2. sınıf öğrencilerimiz orman kütüphanemizde “Kitap Avı” oyununu oynadılar. Bu etkinlikle araştıran - sorgulayan öğrenen profili özelliklerini geliştiren öğrencilerimiz farklı kaynak türlerini ve hikaye kitaplarını arayıp bularak keyifli vakit geçirdiler.
3. sınıf öğrencilerimiz kütüphane öğretmenimiz tarafından hazırlanan Türkiye’deki ve dünyadaki farklı kütüphane örneklerinin bulunduğu sunumu izledikten sonra dünyadaki kütüphanelerin benzer ve farklılıkları üzerine konuşturlar. Ardından kendi hayallerindeki kütüphane tasarımlarını yapıp paylaştılar.
4. sınıf öğrencilerimiz çizgi romanlar hakkında bilgilendikten sonra kendi çizgi roman kitapçıklarını tasarlayarak sergilediler.

Öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları izlemek için TIKLAYINIZ...