58. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimiz kütüphane taçlarını tasarladılar. Taçlarını tasarlarken en sevdikleri kitabın kapağından esinlendiler.

2. sınıf öğrencilerimizle Kendimizi Düzenleme Biçimimiz temamız içerisinde okuduğumuz güdümlü kitabımız "Cesur Aktör Gerçekler Ormanında" kitabının yazarı Dilara Yalçın Okur ile söyleşi gerçekleştirdik.

3. sınıf öğrencilerimiz kütüphaneye gelerek "Kütüphane Bingosu" isimli oyunu oynadılar. Öğrencilerimiz dönüşümlü düşünen öğrenen profillerini sergileyerek kitap okuma alışkanlıkları ile ilgili soruları cevaplandırdılar.

"Dünyanın İşleyişi" temamız içerisinde okuduğumuz güdümlü kitabımız "Sırtımdaki Okyanus" kitabının yazarı Serhan Kansu ile söyleşi gerçekleştirdik.

4. sınıf öğrencilerimiz kütüphaneye gelerek "Bookopoly" isimli oyunu oynadılar. Öğrencilerimiz dengeli öğrenen profili özelliklerini sergileyerek kitaplar ve kütüphaneler hakkındaki soruları cevaplandırdılar.

Öğrencilerimiz "Yaratıcı Yazarlık Atölyesi" için yazar "Zeynep Birsin" ile buluştular. Kendi hikayelerini oluşturarak iletişim kuran, düşünen öğrenen profili özelliklerini sergilediler.

Bütün sınıf kademelerinde"Akşam Buluşması" etkinliği gerçekleştirildi. Çevrim içi bağlantı oluşturarak her sınıf öğretmeni kendi sınıfının öğrencilerine "Kitap Tamircisi Toprak" kitabını okudu. Kitabı okuduktan sonra da kitapların önemini hakkında, kitaplara karşı duyarlı davranışlar sergilememiz konusunda düşüncelerini paylaştılar.