Öğrencilerimizi Gelecekteki Meslekleriyle Tanıştırıyoruz

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü tarafından öğrencilerimizin bilinçli mesleki tercihler yapabilmeleri için, 03 Ocak 2017 Salı günü 7. 8. ve 9. ders saatlerinde 25 farklı mesleğin tanıtıldığı “ULUĞBEY KARİYER GÜNÜ” düzenlendi.

Kariyer Günü’nde her mesleğe ait bir meslek sınıfı düzenlenerek mezunlarımız, velilerimiz ve akademisyenler tarafından tanıtım yapıldı. Etkinliğimize katılan mezunlarımız Serter Karataban’a, Dicle Gündoğdu’ya, Eray Karslı’ya, Büşra Üçsoylu’ya, Mert Şenocak’a; velilerimiz Dr. Bahattin Deliceo’ya, Dr. Emel Yaşbek’e, Hazel Kırımtay’a;  akademisyenlerimiz İstanbul Üniversitesinden Doç. Dr. Hulusi Gülseçen’e, İstanbul Teknik Üniversitesinden Dr. Melek Ertogan’a, Yeditepe Üniversitesinden Doç. Dr. Perihan Duygu Tekgül’e, Yrd. Doç. Dr. Onur Demir’e, Yrd. Doç.Dr. Zeynep Ocak’a, Yrd. Doç. Dr. Adriana Raducanu’ya, Ydr. Doç. Dr. R. Ebru İlter Akarçay’a, Ydr. Doç. Dr. Özgür Köylüoğlu’na, Yrd. Doç. Dr. Betül Ünlüsü’ye, İlknur Kalay’a, Onuralp Acar’a, Anıl Özdemirli’ye, Merthan Yılmaz’a, Coşkun Mutlu’ya, Ezgi Boylu Kaşıkçı’ya, Okan Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Özlem İlday’a teşekkür ederiz.