İSTEK Kemal Atatürk Okulları öğrencileri Ekim ayı içinde düzenledikleri iki yardım kampanyası ile Edirne’deki arkadaşlarına el uzattı.

“Bir Bot Bir Mont” kampanyası ile Edirne Uzunköprü Kavacık İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine bot ve mont satın alan öğrenciler, aldıklarını arkadaşları için tek tek paketledi.

“Kitap Kumbarası” kampanyasında ise Edirne Uzunköprü Elmalı İlkokulu öğrencileri için kitap toplandı. Öğrenciler okudukları kitapları okulda kurulan kitap kumbaralarına atarak biriktirdi. Okuma alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığı yaygınlaştırmak için başlatılan projede, köy okulunun kitaplığı için çok sayıda kitap toplandı.

İki kampanyada toplanan tüm malzemeleri Edirne’ye giderek kendi elleriyle teslim eden öğrenciler, kardeş okul öğrencileriyle sıcak bir iletişim başlattı.