Yabancı Diller Haftası

This week we celebrated English at ISTEK Baris Preschool with Dr. Seuss Week.  Each day we focused on a different book and had different activities related to the stories.  Monday was Cat in the Hat day and we made hats and character puppets of Thing 1 and Thing 2.  Tuesday was our big Dr. Seuss party.  All day the children went around to the classrooms where the English teachers were dressed up as Dr. Seuss characters waiting to play games with them.  Wednesday we celebrated Fox in Socks and came to school wearing mismatched and funny socks.  We showed our socks to our friends, played a sock matching game and did a craft about our socks.  On Thursday, our book was 10 Apples up on Top and we all brought apples to school. We made a craft with many apples on our head.  Then we ate the apples!  On Friday, we talked about the Foot Book.  The children all brought our favorite English books to read at school.  The children had a great time learning English with Dr. Seuss this week!

ISTEK Baris Anaokulu’nda Ingilizce haftası, Dr.Seuss kitaplarının teması ve aktiviteleriyle kutlandı. Hafta boyunca her gün, farklı bir hikaye kitabına odaklandık ve hikayelerimizle ilgili aktiviteler yaptık. Pazartesi günü Şapkadaki Kedi hikayesini okuyup karakterlerimizin kuklalarını tasarlayıp kedi şapkaları yaptık. Salı gününü ‘İngilizce Günü’ ilan ettik ve sınıflarımızda gün boyunca Dr. Seuss temamızla ilgili İngilizce oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz gün boyunca farklı sınıfları dolaşıp her sınıfta farklı bir aktiviteye katıldılar, İngilizce öğretmenlerimiz hikaye kitaplarından karakterlerlere büründü. Çarşamba günü, giydiğimiz komik çoraplarımızı arkadaşlarımıza gösterdik, çorap eşleştirme oyunu oynayıp kendi çoraplarımızı tasarladık. Perşembe günü getirdiğimiz elmalarla yaptığımız aktivite sonrası elmalarımızı afiyetle yedik. Cuma günü öğrencilerimiz en sevdikleri İngilizce hikaye kitaplarını okula getirdi ve beraber bu kitapları okuduk. İngilizce haftası boyunca öğrencilerimiz Dr. Seuss hikayelerini öğrenirken yapılan aktiviteleler ve çeşitli oyunlarla keyifli vakit geçirdi.