İSTEK Özel Kemal Atatürk Okulları “Bir Bot Bir Mont”  kampanyası sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerin yüreklerini ısıtıyor. Edirne Merkez Karaağaç Yatılı Bölge Ortaokulu ve Mustafa Necati İlkokulunun  tüm öğrencileri  için Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünün önderliğinde okulumuzun bütün birimlerinin desteği ve geçen yılın mezunlarının katkılarıyla toplanan yardımlar 18 Ekim Perşembe günü yönetici, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından 210 çocuğa ulaştırıldı. Proje kapsamında amaçlanan yardımlaşma ve dayanışma anlayışının öğrencilerimizce yürekten sahiplenilmesiyle büyüyen çalışma, ihtiyaç sahibi öğrencilerin minik yüreklerini ısıtırken gözlerinden taşan mutluluk bizlerin de mutluluğu oldu.