Bu yıl 3. sünü düzenlediğimiz Geleneksel Sanat Günümüz öğrencilerimizin üstün performansı ile seyircilerin beğenisine sunuldu.

Okulumuzda geleneksel hale gelen Sanat Günümüz 29 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirildi. Bu yılki temamız ise 80’ler konseptiydi. Öğretmenlerimizin harika kostümleri ve öğrencilerimizin birbirinden muhteşem performanslarıyla bir görsel şölene dönüşen gösteri, velilerimiz tarafından büyük beğeni topladı.

80’lerin ruhunu yansıtan kostümler ve gösteriler arasında tüm zamanların en çok beğenilen Grease filmi müzikalinden dramaya, lirik dans gösterisinden jimnastiğe, korodan
müzik kulübü öğrencilerimizin etkileyici performanslarına varıncaya kadar oldukça güzel bir program gerçekleştirildi.