Okulumuz robotik takımı IRS (ISTECH Robotics Society) ve İSTEK Bilge Kağan Okulları Coğrafya Zümresi iş birliğiyle, hafta sonu gerçekleşen Dogal Afetler ve İnsan Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı. 20 okuldan 120 öğrencinin katılım gösterdiği etkinlik bir taraftan eğlenceli anlara sahne olurken, diğer taraftan da komitelerde insanların doğal afetler üzerindeki etkileri tartışıldı ve çözümler önerileri sunuldu. Çalıştay etkinliği komitelerin konu ile ilgili sunumlarını yapması ile tamamlandı. Çalıştaya katılan öğrencilere katılım belgeleri ile her komitenin "En iyi katılımcısı"na ödüller verildi. Çalıştaya emek veren İSTEK Bilge Kağan okullarına, IRS 5993 takımı öğrencilerine ve katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür ediyoruz.