İSTEK Özel Acıbadem Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimizden oluşan takımımız “PURPLE COMET! MATH MEET” Uluslararası Matematik Yarışmasında Türkiye’den katılan 33 okul arasında 5. oldu.

▪️”PURPLE COMET! MATH MEET” 2003 yılından beri online olarak gerçekleşen, üst düzey matematik bilgisi ve problem çözme yeteneği gerektiren uluslararası alanda düzenlenen bir yarışmadır. ‘ISTEK ACIBADEM BRAIN TEAM’ takımında bulunan Alya Divani, Ayşe Beliz Namyeter, Asya Kolukısa, Zeynep Özge Avcı, Ada Süzer ve Yağmur Savrum isimli öğrencilerimiz Türkiye’den katılan 33 okul arasında 5.olarak ve uluslararası platformda %10 ’lük dilime girerek büyük bir başarı gösterdiler. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.