İSTEK Okulları yeni döneme hazır

İSTEK’li öğretmenler okula eğlenceli bir oryantasyon programıyla başladı. 30-31 Ağustos tarihlerinde İSTEK Acıbadem, İSTEK Belde, İSTEK Atanur Oğuz ve İSTEK Kaşgarlı Mahmut Okulları’nın öğretmenleriyle gerçekleşen oryantasyon programı, 1-2 Eylül tarihlerinde İSTEK Bilge Kağan, İSTEK Uluğbey, İSTEK Kemal Atatürk ve İSTEK Semiha Şakir Okulları’nın öğretmenleriyle devam etti. Şile Doğa Club’ta gerçekleşen oryantasyonda, farklı kampüslerde ve farklı bölümlerde çalışan öğretmenlerimizin birbirini tanıması, bölümler ve kampüsler arası ilişkilerin gelişmesi, farklı amaçlara yönelik oyunlar sayesinde farkındalıklarının artırılması, takım ruhu ve empati geliştirilmesi amaçlandı. İki gün boyunca açık havada ESCAPIST’in hazırladığı  oyunları oynayan öğretmenlerimiz hoşça vakit geçirdiler. Oryantasyon programı gala yemeğinde sahne alan sanatçı Fettah Can ile eğlenen öğretmenlerimiz yeni eğitim dönemine yüksek motivasyonla başladı.