Liseli Mühendisler Amerika'dan Ödülle Döndü

İSTEK Bilge Kağan Okulları’nda 2015 yılında faaliyete geçen ISTECH Robotic Society (IRS) robotik takımımız geçtiğimiz günlerde Amerika’da gerçekleşen dünyanın farklı ülkelerden 60 takımın katılım sağladığı FRC Minnesota North Star Regional’da şampiyona ödülü olan ve mühendislik becerilerini en iyi şekilde ortaya koyan takıma verilen “Engineering Inspiration Award” ödülünü kazandı.

Bu ödülün yanı sıra takımımız süreç boyunca almış oldukları güvenlik önlemleri ve güvenli çalışma şekli sayesinde “Pit Safety” ödülüne de layık görüldü.

Robotik Takımımızın kazanmış olduğu bu mühendislik ödülü öğrencilerimize Houston’da düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılma hakkı sağlamıştır. Ülkemizi dünya şampiyonasında temsil edecek ve bayrağımızı dalgalandıracak olan “Istech Robotic Society” takımına başarılar diliyoruz.