“24 Kasım Öğretmenler Günü”nü Kutladık

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okulumuz tarafından düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” programı Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Erşahin, İlçe Protokolü, okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.
Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda saat 09:30’da yapılan Çelenk Sunma Töreni, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Erşahin´in Atatürk Anıtına Çelenk sunması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Program edebiyat öğretmenimiz Elif Gizem Şener’in günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmasıyla devam etti. Tören, müzik öğretmenlerimizin canlı müzik performansıyla sona erdi.
Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde gelecek nesillere ışık tutan tüm öğretmenlerimizin ‘’Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.’’